Over zanox - een bedrijfsprofiel

zanox is de Europese en Nederlandse marktleider in performance marketing. Samen met de zusterbedrijven Affiliate Window en eprofessional, ondersteunt zanox meer dan 4.300 internationale adverteerders bij de doelgerichte marketing van hun producten en diensten op het internet.

Waar wij naar streven

  • Succesvolle relaties opbouwen tussen adverteerders en publishers
  • Publishers en adverteerders ondersteunen met betrouwbare en innovatieve tools en diensten zodat ze succesvoller zijn op een performance basis
  • Vertrouwen, kwalitatief netwerk en transparantie

Een innovatief businessmodel is het succesingrediënt

De ontwikkeling van zanox is gebaseerd op een ‘performance-based’ businessmodel dat gedreven wordt door innovatie, technologische vooruitgang en uitstekende service. Met zanox kunnen adverteerders wereldwijd nieuwe klanten bereiken en meer sales realiseren. Daarbij hoeven ze uitsluitend te betalen voor resultaten. zanox biedt publishers innovatieve producten en internationale diensten aan, waarmee ze bezoekers en traffic van hun websites om kunnen zetten in geld.

Naast zanox affiliate marketing, affiliate campagnes en mobile  advertising helpen de zanox Web Services en de zanox Application Store ook topbedrijven uit alle bedrijfstakken om nieuwe internet- en mobiele applicaties om te zetten in geld.

Uw internationale voorkeursnetwerk

zanox hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar netwerk en brengt de beste partners samen in een internationaal voorkeursnetwerk. We zijn gedreven om de 'consumer journey' van consumenten efficiënter en plezieriger te maken. Een aankoop is in deze 'journey' voor ons altijd de eindbestemming. Alle innovaties en hoe wij invulling geven aan de samenwerking met partners, staan in dienst van de  verbetering van de consumer journey. Daarnaast zet zanox zich in voor internationaal geldende kwaliteitsnormen met een eigen Code of Conduct voor alle deelnemers in het netwerk.

Vrijwel dagelijks vindt er buzz, innovaties en kennisuitwisseling plaats in de vele blogs, de zanox Wiki, zanox Twitter en de open API. De zanox-filosofie van een 'open company' wordt iedere dag weer door alle betrokkenen ervaren. Ook offline zetten we deze filosofie voort tijdens de zanox Campus en de ExpertDay in Amsterdam en Berlijn, waar wij onze partners, ontwikkelaars, adverteerders en publishers een platform bieden om te netwerken en van gedachten te wisselen in een open atmosfeer.

Feiten en cijfers

zanox is opgericht in 2000 door Thomas Hessler, Heiko Rauch en Jens Hewald. 

Tegenwoordig is 52,5% van het bedrijf eigendom van Axel Springer SE en 47,5% van het bedrijf eigendom van de Zwitserse Swisscom (Switzerland) Ltd.

De zanox Group heeft vestigingen in Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Italië, Zweden, Nederland, Polen, Zwitserland, de VS en Brazilië. Wereldwijd werken meer dan 700 mensen voor zanox en haar zusterbedrijven.

 


Volg ons

Voor publishers

Meld u nu aan
en start met geld verdienen.

Online geld verdienen
lees hoe het werkt.

 

Voor adverteerders

Vraag een offerte aan
en verhoog uw sales.
Boost uw sales
lees hoe het werkt.